Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_el(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Kozijnen - De Dakkapelspecialist

Kozijnen

Ook voor nieuwe kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Misschien een beetje vreemd voor een dakkapelspecialist, maar wij leveren en monteren ook kozijnen voor in uw woning met ons eigen montageteam. Het grote voordeel voor u is dus dat u met 1 partij zaken kunt doen met betrekking tot renovatie cq. het onderhoudsarm maken van uw woning. Eigenlijk dus heel logisch dat wij deze diensten ook voor u uit kunnen voeren!

Kunststof
Als u op zoek bent naar nieuwe kozijnen komt u gelijk voor een belangrijke keuze te staan. Kiest u voor hout of kiest u voor kunststof ? Met hout moet u rekening houden met het onderhoud. U zult hiervoor regelmatig een schildersbedrijf moet inhuren of zelf met de verfkwast aan de gang moeten gaan. En dat terwijl u dan liever van het mooie weer wilt genieten. Indien u de keuze maakt voor kunststof wint u aan vrije uurtjes, maar u wilt wellicht niets inleveren op de uitstraling van uw huis.

Een kozijn met HVL verbinding laat u van beide werelden profiteren. Dus van het gemak van kunststof kozijnen, terwijl het uiterlijk van de gepatenteerde kozijnen 100% gelijk is aan hout. Zo zijn deze kozijnen voorzien van rechte hoeken, het zo typerende kenmerk van houten kozijnen. Kortom, een kozijn met de beste prestaties en de juiste ‘looks’.

Hardhouten of aluminium 
Wij passen houten kozijnen toe van een zware kwaliteit meranti, die naar keuze blank, wit of grijs gegrond zijn. Ook is het mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen. Het kozijn kan worden voorzien van naar buiten openslaande ramen (draairamen) of ramen die voorzien zijn van een draai-kiep systeem. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een goede kwaliteit beslag.

Wij geven u graag passend advies op basis van uw wensen en mogelijkheden. Onze adviseurs informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op