Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_el(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Dakbedekking - De Dakkapelspecialist

Dakbedekking

Dakbedekking is van levensbelang voor elke dakkapel.

Zonder een goed afgedicht dak is de kans op lekkage groot. In ons land heeft het weer grote invloed op de levensduur van een dakkapel. Daarom dient het materiaal daarop berekend te zijn. Dat geldt dus zeker ook voor de afwerking van de dakkapel om deze waterdicht te maken en te houden. De keuze voor een goede dakbedekking is hierbij noodzakelijk.

Een goede keuze hiervoor is de EPDM dakbedekking van het merk Firestone. Deze passen wij veel toe op diverse daken. Deze bedekking is in vergelijking tot bijvoorbeeld bitumen een milieuvriendelijk alternatief. Het is perfect bestand tegen UV-stralen, ozon en weersinvloeden. Ideaal dus als bedekking van uw dakkapel. Niet onbelangrijk om te weten is dat deze vorm door middel van lijm wordt bevestigd. Branden op uw dak is hiermee overbodig geworden.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op