Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_el(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Over ons - De Dakkapelspecialist

Over ons

Een enthousiast, ervaren team mensen staat voor uw klaar!

De Dakkapelspecialist.com is een bedrijf met een enthousiast team van gemotiveerde medewerkers. Samen met deze medewerkers zorgen wij ervoor dat uw wensen perfect gerealiseerd worden en timmeren wij alweer jaren aan de weg door heel Noord-Nederland om mooie projecten af te leveren.

De specialiteiten van ons bedrijf zijn het verzorgen van dakkapellen en dakramen. Hierbij zijn vakmanschap, snelheid van werken en vooral een goede service onze drie belangrijkste uitgangspunten.

Wij begrijpen heel goed dat de beslissing tot de aanschaf van een dakkapel niet in één dag genomen is. Daarom begeleiden wij u graag in het nemen van de juiste beslissing. De Dakkapelspecialist.com staat garant voor het snel, degelijk en het correct realiseren van uw opdracht.

Hoewel het bouwen en plaatsen van dakkapellen en dakramen een hoofdzaak van de Dakkapelspecialist.com is, verzorgen wij ook aanverwante diensten en producten. Zo leveren wij onder andere alle daglichtproducten van de bekende fabrikant Velux en plaatsen wij rolluiken, nieuwe kozijnen, screens, inzethorren etc.

Tevens voeren wij kleine- en middelgrote verbouwingen uit bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn uw partner als u een nieuwe of gerenoveerde trap in uw woning of bedrijf wilt hebben, een aanbouw voor uw kantoor, maar ook voor een nieuw tuinhuis in uw tuin.

Onze adviseurs informeren u graag over de diverse mogelijkheden die wij u als de Dakkapelspecialist.com kunnen bieden.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op