Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_el(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Prijzen - De Dakkapelspecialist

Prijzen

Onze prettige prijzen voor uw dakkapel

De Dakkapelspecialist.com zal altijd proberen u een dakkapel te offreren met aantrekkelijke prijzen. Wij willen en hoeven niet de goedkoopste te zijn. Wel willen wij een kwalitatief goede dakkapel op een professionele manier leveren en plaatsen. Wij willen na het werk naar huis kunnen wetende dat wij een tevreden klant erbij hebben.

Wij geven graag advies bij ons op het bedrijf of bij u ter plekke.

Als experts in het bouwen, leveren en monteren van dakkapellen, staat en valt alles met een goed advies. Wij willen van u een tevreden klant maken. Daarom besteden wij veel tijd aan een adviesgesprek.

U bent van harte welkom op ons bedrijf waar wij u diverse details kunnen laten zien, zodat u een goede indruk kunt krijgen over de mogelijkheden en de uitvoering van uw dakkapel. Komt het niet gelegen om bij ons op het bedrijf te komen dan komt onze adviseur graag bij u ter plekke op het moment dat u het beste schikt.  Wij maken graag met u vrijblijvend een afspraak. Indien u beschikt over een bouwtekening van uw woning dan willen wij deze graag inzien. Dit maakt een goede voorlichting beter en makkelijker. Onze adviseur kan op basis van zijn ervaring al zien voor welk type dakkapel het beste kan worden gekozen.

Aan de hand van uw wensen en eisen maken wij een offerte op die u vrijblijvend wordt toegestuurd.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op