Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_el(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Serre - De Dakkapelspecialist

Serre

Wilt u een serre geplaatst hebben aan uw woning?

Ook voor een serre bent u bij de Dakkapelspecialist.com aan het juiste adres. Wij kunnen een serre voor u fabriceren, leveren en plaatsen.

Het plaatsen van een serre geeft vele voordelen. Doordat de uitbouw vaak veel beglazing heeft krijgt u meer licht in uw woning. Hierdoor krijg u naast de feitelijk meters extra aan woonoppervlakte en leefruimte ook het gevoel van veel ruimte.

De tuin wordt door het gebruik van een serre of tuinkamer meer betrokken bij uw woning waardoor het meer één geheel vormt. Ideaal om een ontspanningsruimte te creëren of om te gebruiken als kantoorruimte, werkkamer of gewoon als extra woonruimte.

Wij denken graag met u mee om de juiste keuze te maken en de mogelijkheden te bespreken.  Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. Heeft u een bouwtekening van uw woning bij de hand? Toon deze tijdens het gesprek aan onze adviseur. Dit heeft een aantal voordelen bij de bepaling wat er exact mogelijk en haalbaar is. Op basis van zijn kennis er ervaring kan er dan een correct advies gegeven worden, rekening houdend met uw eigen wensen en eisen aan de serre.

 

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op