Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Warning: Declaration of TriPress_Walker_Nav_Menu::end_el(&$output) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/7/b/c/dedakkapelspecialist.com/httpd.www/wp-content/themes/tripress/library/menu-walker.php on line 74 Zolder - De Dakkapelspecialist

Zolder

Een compleet concept voor uw zolder verdieping

ZolderconceptOns zolderconcept is er op gericht om van deze verdieping een volwaardig onderdeel te maken van uw woning. Voor de zolder zijn er diverse mogelijkheden voor te bedenken. Alles afhankelijk van de ruimte en uiteraard uw eigen wensen en eisen.

Het concept heeft meer in zich dan alleen een dakkapel. Het gaat juist ook om de complete isolatie en aftimmering van uw zolder verdieping. Zo kunnen er scheidingsmuren worden gemaakt zodat er meerdere ruimtes ontstaan en kunnen er kozijnen en deuren worden geplaatst. Ook het creëren van slimme opbergplaatsen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Elke hoek proberen wij zo efficiënt mogelijk in te delen zodat u elke plek optimaal kan gebruiken voor het gewenste doel.

Met het zolderconcept zorgt u ervoor dat de zolder een volwaardige verdieping van uw woning wordt en volop wordt benut als slaapkamer, werkkamer of opslagruimte. Een bijkomend voordeel kan zijn dat deze aanpassing een meerwaarde kan leveren aan de waarde van uw woning.

Inmiddels hebben wij al meerdere zolderruimtes mogen aanpassen voor klanten. Bent u nieuwsgierig naar het resultaat en de mogelijkheden? Neemt u dan even contact met ons op. Wij komen graag ter plaatse bij u om vrijblijvend een advies te geven en de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op